BÖHLER STEEL ACADEMY

  BÖHLER KENNISOVERDRACHT

  De uitstekende eigenschappen van speciaal staal van BÖHLER vereisen de juiste keuze, verwerking en warmtebehandeling om hun volledige potentieel te bereiken. Dit betekent kennis van de materialen, die we onze wereldwijde klanten en medewerkers bieden in verschillende steelacademy-cursussen.

  De inhoud van de trainingssessie is gericht op speciale staalproductie, voordelen en eigenschappen van specifieke staalgroepen en verwerkings- en behandelingsinstructies voor het kosteneffectieve gebruik van gereedschapsstaal en snelstaal.

  Elk jaar nemen ongeveer 500 klanten en medewerkers deel aan deze trainingssessies en tijdens hun verblijf in Kapfenberg leren ze niet alleen de fabriek kennen, maar genieten ze ook van vele recreatieve attracties en culinaire hoogtepunten van de regio.

  Begrijp BÖHLER

  De “steel academy” combineert technische uitleg, praktijkervaring en netwerken op perfecte wijze. Wij bieden intensieve hands-on ervaring in de productie en efficiënte lessen in een motiverende seminar-omgeving.
  Dit alles tijdens een prettig verblijf in een internationaal 4-sterren hotel, terwijl u kunt genieten van de regionale tradities en lekkernijen.

  DOWNLOAD

  Contact

  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.