COVID-19 UPDATE

In het licht van de huidige COVID-19 situatie willen wij deze situatie aangrijpen om onze klanten te informeren dat wij u  een betrouwbare levering en eersteklas klantenservice blijven bieden.

Wij nemen het welzijn van onze medewerkers uiterst serieus en hebben een aantal maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat alles in het werk wordt gesteld om de verspreiding van het virus te beperken en tegelijkertijd de impact op onze klanten te beperken.

Deze maatregelen omvatten:

  • Het regelmatig herinneren van de medewerkers aan de hygiëneprotocollen
  • Zelfisolatie voor werknemers die symptomen vertonen
  • Medewerkers die in ons Service Center werken zijn voorzien van extra PBM’s.
  • Verbieden van bezoekers ter plaatse

We beleven buitengewone tijden, het  Covid-19 of het Coronavirus beheerst ons dagelijks leven.. Een tijd die voorzichtigheid, solidariteit, samenwerking, flexibiliteit en creativiteit vereist om zowel aan de politieke beslissingen te voldoen maar ook om onze bedrijven draaiende te houden.

Om een maximale beschikbaarheid te garanderen, zijn onze mensen verdeeld over verschillende ruimtes en een deel van onze medewerkers werkt vanuit huis. Door onze gedecentraliseerde Europese opslag en de verschillende Value Added Service bedrijven kunnen wij u een maximum aan ondersteuning bieden. Wij kunnen vanaf verschillende locaties stafstaal, gezaagd materiaal, 6-zijdig gefreesd materiaal tot en met compleet volgens tekening bewerkt materiaal leveren. Met ook de mogelijkheid van warmtebehandeling van het materiaal.

Onze application en sales engineers staan gewoon voor u beschikbaar voor commerciële en technische adviezen. In de gegeven situatie dit zal meestal telefonisch of via WebEx zijn.

Neem contact op met uw gebruikelijke contactpersoon in de buitendienst of de binnendienst.

Het is een onzekere situatie voor ons allemaal, maar we geloven wel dat we, waar mogelijk, gewoon door moeten gaan met onze activiteiten.

We houden het advies van de overheid nauwlettend in de gaten en zullen u op de hoogte houden van alle veranderingen die waarschijnlijk van invloed op u zullen zijn.

Als u zich zorgen maakt of vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Regina Tukaeva – Divisional Manager
BÖHLER Benelux

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.